آشنایی با تفاوت انواع برس ریمل و کاربرد آن، برای داشتن مژه های بی نظیر

اگر شما نیز به آرایش و میکاپ علاقه‌مندید، حتماً با این محصول جذاب و پرطرفدار آشنایی دارید. ریمل، یا به عبارت دیگر  نام اصلی آن ماسکارا، یکی از لوازم ضروری آرایشی برای کیف و میز آرایش شما است. استفاده از این محصول جذابیت مژه‌ها را به طرز چشمگیری افزایش و چشمان هر فرد را جذاب و گیراتر می‌سازد. ریمل برای ایجاد حجم و طول در مژه‌ها استفاده می‌شود و در بازار مدل‌های مختلفی از این محصول وجود دارد. در این مقاله، به تفاوت انواع برس ریمل می‌پردازیم.

برس یا فرچه ریمل:

ریمل و به خصوص قسمت سری آن یعنی برس یا فرچه، یکی از ابزارهای ضروری در آرایش چشم است. این ابزار برای ایجاد حجم، طول و جدایی در مژه‌ها و حالت دهی به فرم چشم برای ایجاد کشیدگی بیشتر یا درشت نمودن چشم استفاده می‌شود. اهمیت استفاده از ریمل به حدی بالا است که حتی میکاپ آرتیست‌ها پیشنهاد می‌دهند در صورتی که هیچ آرایش خاصی انجام نمی‌دهید، از ریمل غافل نشوید. این محصول آرایشی چهره شما را گیرا، سرحال و جذاب‌تر و چشمان شما را باز تر نشان می‌دهد. در بازار انواع مختلفب از ریمل و تفاوت انواع برس ریمل با ویژگی‌ها و کاربردهای متفاوتی وجود دارد. در ادامه به برخی از انواع تفاوت انواع برس ریمل و کاربردهای آنها اشاره می‌کنیم.

انواع برس ریمل

نکات مهم در طراحی برس ریمل چیست؟

طراحی ریمل تنها بر انعطاف‌پذیری و شکل تمرکز نمی‌کند، بلکه بر روی سطح فرچه ریمل، نظم و تراکم موهای آن نیز تمرکز می‌کند. هرچه پرزها بر روی فرچه بیشتر و متراکم‌تر باشند، حجم بیشتری به مژه‌ها می‌دهد و با نام ریمل حجم دهنده شناخته می شود. فرچه‌هایی با موهای کمتر، متراکم و با توزیع یکنواخت‌تر و طولانی‌تر، مژه‌ها را بلندتر و مشخص‌تر می‌کنند که به عنوان ریمل های لاند کننده موجود هستند. علاوه بر سری ریمل، قسمت بدنه نیز شامل ویسکوزیته و میزان انعطاف و فرمول مواد بر روی برس را مشخص می‌کند.

تفاوت انواع برس ریمل چیست؟

برای یافتن ریمل عالی، بهتر است تحقیق و جستجویی در مورد تفاوت انواع برس ریمل و مدل‌های مختلف انجام دهید تا بتوانید مدلی را که بیشترین هماهنگی را با مژه‌های شما را از نظر حالت و فرم دهی و ماندگاری دارد، را پیدا کنید.

1- برس های کلاسیک و صاف:

برس‌ و فرچه ریمل کلاسیک (Basic Mascara) معمولاً دارای طراحی و دیزاینی ساده و البته همه کاره هستند، این برس دارای ظاهری مستقیم با پرزهای یکنواخت و صاف است. پرز و موهای موجود بر روی برس به گونه‌ای طراحی شده‌اند که روی هر مژه قرار گرفته و در حین استفاده از ریمل، آن‌ها را از هم جدا کرده و به آن‌ها حجم و طول بیشتری می‌بخشند. این طراحی برای افرادی که به دنبال ظاهری طبیعی، ساده و در عین حال جذاب هستند، مناسب است. همچنین، این نوع ریمل برای استفاده روزمره در محیط‌های مختلف مانند محل کار، دانشگاه و غیره مناسب است.

برس ریمل

2- برس و فرچه ریمل منحنی:

برس منحنی شکل (Curved Mascara Brush) دارای شکل منحنی و برای ایجاد خمیدگی در مژه‌ها و حجم بیشتر، به خصوص در فسمت انحنای چشم و ریشه‌ها استفاده می‌شود. با استفاده از این نوع برس، مژه‌ها به شکل خمیده‌ای قرار می‌گیرند و ظاهری زیباتر و درشت‌تر به چشم می‌بخشند. این ریمل برای افرادی که مژه‌های صاف دارند، یک گزینه عالی دارای اثر بلندکنندگی و به سمت بالا حرکت کردن مژه‌ها می‌باشد.

فرچه ریمل منحنی شکل

3- برس ریمل ساعت شنی:

فرچه ساعت شنی(Hourglass) یکی از انواع منحصر به فرد برس ریمل است. این نوع برس دارای وسط باریک و انتهای پر است. قسمت پهن تر برس برای ایجاد حجم دهی در مژه‌ها استفاده می‌شود و قسمت مخروطی میانی برای جداسازی هر مژه و افزایش طول و بلندکنندگی آن‌ها کمک می‌کند. این نوع ریمل برای افرادی که مژه‌های کم پشتی دارند یا می‌خواهند ظاهری فوق العاده مشکی و منحصر به فرد بر روی مژه‌های خود داشته باشند، مناسب است. شکل ساعت شنی به توزیع یکنواخت ریمل کمک می‌کند و اطمینان می‌دهد که هر مژه از ریشه تا نوک به‌طور یکسان پوشش داده شود. علاوه بر این، انتهای مخروطی آن به راحتی به گوشه‌های داخلی و خارجی چشم دسترسی دارد و اثربخشی بیشتری را در حالت دهی مژه‌ها به ارمغان می‌آورد.

انواع مختلف قرچه برس ساعت شنی

4- برس گرد یا توپی:

این فرچه با نوک کروی و توپی (The Ball Mascara Wand) در انتهای برس است. موها و پرز این مدل ریمل معمولاً کوتاه و فشرده است، تا به تک تک مژه‌ها، از جمله گوشه‌ها دسترسی داشته باشید. نوک توپی شکل این برس برای مژه‌های پایین و حجم دادن به گوشه‌های داخلی و افراد دارای چشم های کوچک و بسته بسیار مفید است.

5- فرچه شانه مانند:

این برس شکل منحصربه‌فردی دارد که دارای دندانه‌هایی کوتاه و شانه‌مانند است و این دندانه‌ها به طور مساوی از هم فاصله دارند. طراحی برس این ریمل برای جداسازی مژه‌ها و پخش یکنواخت مواد مناسب است. این برس برای افرادی که به طور طبیعی مژه‌های ضخیم یا بلند دارند بسیار مفید است، زیرا به جلوگیری از جمع شدن مواد بر روی مژه و ایجاد ظاهر مصنوعی کمک می‌کند.

 

انولع برس ریمل شانه مانند

6- برس های ضخیم و حجم دهنده:

ریمل ضخیم و حجیم دارای تراکم و ضخامت زیاد قسمت مو و پرز آن‌هاست، این مدل محبوب ترین ریمل در بین افراد است. به این نوع ریمل‌ها، حجمدهنده هم می‌گویند. که برای پرپشت ساختن مژه‌ها طراحی شده اند. همچنین این نوع فرچه‌ها برای افرادی که مژه‌های کم‌حجم و نازک و بلندی دارند مناسب است؛ زیرا این برس اثر بلندکنندگی ندارد.

ریمل حجم دهنده ایزادورا

 

7- ریمل نوک تیز یا مخروطی:

فرچه‌های ریمل با نوک تیز و ظاهری مخروطی مانند برای آرایش چشم‌گربه‌ای و برجسته سازی قسمت داخلی و انحنای مژه‌ها استفاده می‌شوند. در قسمت بالایی فرچه، پرزهایی کوتاه‌تر و در قسمت پایین،موهایی بلندتر وجود دارد که به منظور پوشش مژه‌های بیرونی استفاده می‌شوند. این ترکیب از موها باعث می‌شود که ریمل به طور یکنواخت و بهتری بر روی مژه‌ها پخش شود و به آن‌ها حجم و تعریف بیشتری بدهد.

ریمل مخروطی

8- برس ریمل مارپیچ:

از تفاوت انواع برس ریمل  می توان به برس‌های مارپیچ اشاره کرد. این فرچه ها با چرخاندن چندین سیم به یکدیگر طراحی، و از طریق این سیم‌ها موهای ریز مژه را به دام می‌اندازند. اگر مژه‌های تیز و کوتاهی دارید، انتخاب برس مارپیچ امری هوشمندانه است. این برس با چندین بار زدن روی مژه‌ها، باعث چسبندگی آن‌ها نمی‌شود و به خوبی به آن‌ها حالت و فرم به سمت بالا می‌دهد. این ویژگی‌ها به طور دقیق به مژه ها پوشش داده و به آن‌ها حجم و ضخامت بیشتری می دهد.

انواع برس ریمل مارپیچ

جمع بندی:

شناخت تفاوت انواع برس و انتخاب برس ریمل بستگی به نیازها و  سلیقه شما برای میکاپ دارد. حتی برخی افراد از برس‌های مختلف برای نتیجه بهتر و ترکیبی از حجم، طول و جدایی در مژه‌ها با یکدیگر استفاده می کنند. با شناخت هر برس و فرچه ریمل انتخاب موثری میتوانید داشته باشید.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود استفاده کرده باشید، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از اطلاعات تماس (ایمیل، شماره همراه و ...) استفاده کرده باشید، تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع مقاله باشد، تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *