روغن رزماری بهتر است یا جوشانده رزماری؟

روغن رزماری یا جوشانده رزماری؟ این سوالی این که با محبوب شدن گیاه رزماری برای هر شخصی به وجود میاید. گیاه رزماری، خواصی مانند تحریک رشد مو، افزایش گردش خون و تقویت فولیکول مو دارد. این گیاه به صورت روغن رزماری و جوشانده رزماری، و یا در ترکیب با مواد دیگر به صورت شیمیایی در دسترس است. در ادامه، به تفاوت بین روغن رزماری و جوشانده رزماری و تاثیر آنها بر تقویت موها می پردازیم.

تاثیرات مثبت روغن رزماری بر رشد و استحکام مو:

1-کمک به تحریک رشد مو:

استفاده از روغن رزماری به عنوان روشی موثر برای تحریک رشد و  تحریک فولیکول‌های مو کمک می کند و فرآیند رشد مو را تسریع می بخشد.

2- تقویت موها:

روغن رزماری می‌تواند به تقویت موها کمک کند و موهای شکننده و ضعیف را قوی‌تر کند. با استفاده منظم از این روغن، می‌توانید سلامت موهای خود را بهبود ببخشید.

3- کنترل ریزش مو:

استفاده از روغن رزماری می‌تواند به کاهش ریزش موها کمک کند. روغن رزماری به اندازه ماینوکسیدیل  2 درصد پس از شش ماه استفاده موثر است.

روغن رزماری و تاثیر آن بر مو

تفاوت روغن رزماری و جوشانده رزماری در چیست؟

آب رزماری و روغن رزماری هر دو از گیاه رزماری مشتق شده‌اند، اما با این حال، آنها لزوماً کاربرد یکسانی برای رشد مو ندارند و تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند.

روغن رزماری حاوی غلظت بیشتری از مواد فعال موجود در گیاه رزماری است. همچنین، به راحتی توسط پوست جذب می‌شود و در نفوذ به پوست سر و تحریک رشد مو، موثرتر است. در مقابل، جوشانده رزماری شکل رقیق این روغن است و ممکن است مدت زمان طولانی‌تری برای نتیجه نیاز باشد.افرادی که داری پوست سر خشکی هستند، می توانند از روغن رزماری که روغن های دیگه ترکیب شده استفاده کنند. در حالی که کسانی که مستعد ریشه‌های چرب هستند، ممکن است آب رزماری را بیشتر دوست داشته باشند.

جوشانده رزماری بهتر است یا روغن رزماری

روغن رزماری یا جوشانده رزماری؟

جوشانده رزماری:

جوشانده شکل ملایم تری از این گیاه است و عمدتاً به دلیل خواص تسکین دهنده و تقویت مو از آن استفاده می شود. همچنین می توان از آن برای درمان شوره سر، تسکین پوست سر و بهبود سلامت کلی مو استفاده کرد. به علت سبک بودن این محلول برای موهای با ریشه چرب و سنگین گزینه مناب تری است.

روش تهیه جوشانده رزماری:

1- ابتدا  آب را به جوش بیاورید. می‌توانید.  هنگامی که آب به جوش آمد، رزماری تازه یا خشک را به آب اضافه کنید. حدود 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید رزماری در آب جوش قرار بگیرد و اسانس‌های خود را به آب منتقل کند. پس از گذشت زمان مورد نیاز، هنگامی که رنگ آب تیره شد آن را از حرارت بردارید و جوشانده را صاف کنید.

تفاوت روغن و جوشانده رزماری در چیست

روغن رزماری:

روغن رزماری بسیار غلیظ تر و دارای خواص ضد میکروبی، ضد عفونی کننده تفویت فولیکول مو است. این روغن یکی از بهترین اسانس ها برای تقویت رشد مو است .گردش خون را افزایش می دهد، فولیکول های مو را باز می کند و ریشه مو را تحریک می کند. با این حال، اگر باعث خشکی موهای شما شد با روغن دیگری مانند زیتون، جوجوبا، نعناع فلفلی بهتر است مخلوط شود. علاوه بر این می تواندی 5 قطره از روغن رزماری را به شامپوی خود نیز اضافه کنید. این روغن به صورت آماده در بازار وجود دارد. در نهایت، انتخاب بین جوشانده رزماری و روغن رزماری به نیازها و ترجیحات خاص شما بستگی دارد.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود استفاده کرده باشید، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از اطلاعات تماس (ایمیل، شماره همراه و ...) استفاده کرده باشید، تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع مقاله باشد، تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *