راهنمای استفاده از کانسیلر و روش های مناسب برای یک پوشش عالی

بدون شک، کانسیلر یکی از معروف ترین محصولات در دنیای آرایش است که بارها اسم آن را شنیده‌ایم. آیا می‌توان عاشق آرایش بود و این محصول بسیار کارآمد را نشناخت؟ اگر بخواهیم تشبیه خوبی از کانسیلر برای شما بگویم، کانسیلر مانند یک چوب جادویی در کیف آرایش یا میز آرایش برای پوشش عیوب صورت به کار می‌رود. اغلب افراد از کانسیلر برای پوشش تیرگی زیر چشم استفاده می‌کنند، اما این محصول می‌تواند بیشتر از این کارایی و فایده داشته باشد.

این محصول نسبتاً جدید در عرصه آرایش، به جز پوشش تیرگی‌های اطراف چشم، با ایجاد هایلایت و سایه‌های روشن به ایجاد نمای شاداب و تغییر ظاهر صورت کمک می‌کند. همچنین، توانایی پوشش جوش‌ها، رگه‌های پوستی (واریس)، منافذ باز، زخم‌ها و یا حتی برای آرایش سبک روزانه بسیار مفید می باشد.

اگر از کانسیلر به طرز نادرستی استفاده شود، ممکن است صورت خود را گچی با لکه‌های روشن نشان دهید، اما نگران نباشید. در این مقاله، همراه با یکدیگر راهنمای استفاده از کانسیلر و روش های مناسب برای پوشش عالی صورت را بررسی خواهیم کرد.

انواع مختلف کانسیلر مناسب همه افراد

کانسیلر چیست؟

کانسیلر یکی از محصولات آرایشی با غلظت بیشتر نسبت به کرم پودر است. استفاده از کانسیلر یکی از مراحل مهم و اصلی در آرایش صورت است. با کمک آن نقاط قوت و ضعف صورت خود را پنهان و پوست صورتتان را صاف و روشن‌تر می نمایید. نقاطی از صورت که دارای تیرگی یا رنگدانه بیشتری (هایپرپیگمانتاسیون) هستند، مانند: اطراف چشم، جای لک، جای جوش، زخم‌ها، عیوب و نواقص صورت را پوشش می دهد. به دلیل غلظت بالاتر این محصول، نیازی به تکرار چند لایه آن بر روی پوست مانند کرم پودر نیست و ظاهری طبیعی‌تر و موثرتری ایجاد می‌کند. نحوه استفاده از کانسیلر، تمام نکات و ترفندهای صحیح آن ظاهر زیبایی به صورت شما ببخشد.

نکات جالب درباره تاریخچه پیدایش کانسیلر:

استفاده از کانسیلر در زمینه آرایش تاریخچه‌ای طولانی دارد. محصولات مشابه کانسیلر از دوران باستان استفاده می‌شدند، اما در قرن ۲۰ میلادی و با پیشرفت صنعت آرایش، کانسیلر به شکل مدرن و پرکاربردی توسعه پیدا کرد.

اولین بار استفاده از کانسیلر به شکل مدرن در سال ۱۹۲۸ توسط بانویی به نام لیدیا اولری صورت گرفت. لیدیا اولری نقاش پلاکاردها بود. یک روز در حین کار، او خطایی بر روی یکی از پلاکاردها انجام داد. وقتی او این اشتباه را با رنگ آمیزی بیش از حد آن لک بر طرف کرد، به ایده پوشش ماه گرفتگی پوست خود با استفاده از این روش دست یافت. در آن زمان، از رنگ‌های چربی و رنگ روغن برای پوشش لک‌ها، خال‌های مادرزاری استفاده میشد.

لیدیا اولری نام محصول خود را “کاور مارک” گذاشت، اما متوجه شد که نیاز به آموزش بیشتری برای استفاده صحیح از این محصول به عموم وجود دارد. او فقط با آموزش در فروشگاه‌ها و آرایشگاه‌های زیبایی موفق به فروش این محصول نشد. علاوه بر این، محصول او با نام “کاور مارک” به اندازه کافی جذاب نبود که توجه شرکت‌های بزرگ آرایشی را به خود جلب کند. او در سال 1936 استیک نقطه ای را معرفی کرد، یک شکل چوبی از “کاور مارک” که به طور خاص برای استفاده آسان توسط عموم مردم برای پنهان کردن لک های جزئی پوست طراحی شده بود.

 

تاریخچه اختراع و پیدایش کانسیلر

 

در سال 1952، هریت هوبارد آیر “Ayer Magic” یک کانسیلر کرم را منتشر کرد. این محصول نتیجه 20 سال تحقیق توسط میکاپ آرتیست هالیوودی کیوا هافمن است. او از روش‌های کانتورینگ صورت هنرمندان و افراد معروف در عرصه میکاپ و بازیگری الهام گرفته است. او تبلیغات ویژه ای همراه با بازیگران برای معرفی محصول خود به کار گرفت. در سال 1954 نام آشنای مکس فکتور حق تجاری این محصول را در دست گرفت. او با تغییر اساسی در شکل این محصول به صورت استیک و جامد، همچنین قابل حمل در کیف بانوان و استفاده از کانسیلر به صورت راحت همراه با تبلیغات زیادی در تلویزیون و تاکید بر پوشش تیرگی دور چشم، باعث موفقیت این محصول شد.

کاربرد کانسیلر در میکاپ:

از کانسیلر استفاده های بسیاری در زمینه میکاپ و اصلاح صورت می شود. شاید برخی فقط برای پوشش تیرگی اطراف چشم از این محصول استفاده کنند اما کاربردهای گوناگون و مفید تری دارد.

1- پوشش تیرگی اطراف چشم:

اولین و پرکاربردترین استفاده از کانسیلر، برای پوشش تیرگی اطراف چشم است. این مشکل ظاهری تقریباً بیشتر افراد را درگیر می‌کند و هر شخص هنگام میکاپ، 1-2 عدد کانسیلر همرنگ یا روشن‌تر برای کاور حلقه‌های تیره و سیاه اطراف چشم خود استفاده می‌کند تا ظاهری شاداب و خستگی‌ناپذیر برای خود ایجاد کند. می‌توان گفت اولویت استفاده از کانسیلر برای تیرگی اطراف چشم است. پس از استفاده از کانسیلر، با یک پودر فیکس آن را تثبیت کنید تا از جمع شدن در خطوط جلوگیری شود.

پوشش اطراف چشم با کانسیلر

2- زاویه سازی و کانتورینگ صورت و ابروها:

یکی از مهم‌ترین محصولاتی که در کانتورینگ صورت و ایجاد سایه و زاویه سازی صورت نقش مهمی دارد، کانسیلر است. برای برجستگی و شادابی صورت، از کانسیلر بر روی نواحی از صورت مانند: تیغه بینی، وسط پیشانی و چانه استفاده کنید. علاوه بر صورت برفرم‌دهی ابروها نیز تأثیر به‌سزایی دارد. با کانسیلر، یک کادر تمیز و بی‌نقص اطراف ابروها ایجاد کنید و از این طریق ابروها را تمیز و مرتب جلوه دهید. شما با استفاده از کانسیلرها می‌توانید فرم چشم گربه‌ای یا روباهی را نیز ایجاد کنید. در امتداد خط چشم خود به سمت بالا و پیشانی، خطی تمیز و روشن بیندازید تا فرم چشمان کشیده شود.

برای زاویه دهی صورت

3- پوشش آکنه و جای جوش و ناهمواری های صورت با استفاده از کانسیلر:

یکی از مهم تین استفاده های کانسیلر پوشش آکنه و جای جوش قبل از آرایش است. این مرحله به علت غلظت بالای کانسیلر با ایجاد یک لایه تقریبا همرنگ پوست پوست شما را هموار و یکدست می نماید. برای محو کردن کانسیلر از یک براش سر تخت و یا اسفنج کوچک استفاده نمایید و ابتدا اطراف چوش را محو کند و سپس به سمت داخل پیش بروید.

 

استفاده از کانسیلر برای پوشش جوش

نحوه استفاده صحیح و مناسب از کانسیلر:

1-آماده سازی پوست برای بهترین نتیجه از میکاپ:

قدم اول برای هر گونه آرایش، آماده‌سازی پوست است. این مرحله به قدری مهم است که هرچند زیبا آرایش کنید، اما اگر پوست خود را پاکسازی و آماده نکنید، به نتیجه دلخواه نمی‌رسید. برای این آماده‌سازی، مراحل زیر به شما بسیار کمک می‌کند

  • پوست خود را با یک شوینده مناسب به آرامی بشویید تا از آلودگی‌ها پاک شود.
  • از یک کرم مرطوب کننده سبک یا آبرسان مناسب برای حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی و پوسته شدن استفاده کنید.
  • از یک پرایمر مناسب پوست خود استفاده کنید. ( برای آشنایی با پرایمر ها از این قسمت مقاله مربوط را مطالعه نمایید)

2- انتخاب پایه و بیس مناسب برای میکاپ:

در این مرحله، شما آزادی عمل بیشتری دارید و بسته به موقعیت و نیاز خود تصمیم می‌گیرید. برای آرایش روزانه، بی‌بی کرم و سی‌سی کرم‌ها به شما کمک بسیاری می‌کنند و پوست صورت را هموار می‌کنند. هنگام مهمانی یا زمانی که نیاز به پوشش بیشتری دارید، از کرم‌پودرها استفاده کنید تا لک‌ها را به بهترین نحو پوشش دهد و سپس از کانسیلر استفاده کنید. هنگامی که با جوش و جای آکنه‌ها سر و کار دارید، قبل از استفاده از کرم‌ها، از کانسیلرها به صورت نقطه‌ای استفاده کنید تا پوشش مناسب به قسمت مورد نیاز دهید.

زاویه سازی صورت

3- انتخاب رنگ مناسب کانسیلر بر اساس رنگ اندرتن پوست:

برای انتخاب رنگ مناسب کانسیلر، مهم است که به نوع پوست و نیاز آرایشی خود توجه کنید. در این قسمت با توجه به رنگ پوست شما رنگ کانسیلر مورد نیاز شما را بررسی می کنیم:

1- رنگ پوست نرمال و خنثی:

انتخاب کانسیلر با رنگی که یک یا دو درجه روشن‌تر از رنگ پوست شماست، معمولاً مناسب است.

2- رنگ پوست روشن و سفید:

از کانسیلر‌های با رنگ هلویی استفاده کنید تا حلقه‌های تیره پایین چشم‌ها را مخفی کنید.

3- رنگ پوست تیره:

از کانسیلر‌های با رنگ زرد یا زیتونی استفاده کنید تا لک‌ها و تیرگی‌های پوست را پنهان کنید.

 

4- پوشش مشکلات و عیوب صورت با استفاده از کانسیلر:

انتخاب رنگ کانسیلر دنیای جذاب تری را در آرایش به همراه دارد، هنگامی که کرم پودرها و کانسیلر ها به تنهایی پوشش مناسب را به شما نمی دهند، می توانید از تاثیر رنگ ها برای خنثی‌سازی لک ها، جای جوش آکنه و پوشش عیوب صورت استفاده کنید. در بخش زیر به شناسایی رنگ های دیگر و شاید غیر متعارف کانسیلر برای پوست می پردازیم. به این عمل در میکاپ کالر کورکتینگ یا تصحیح به وسیله رنگ می گوییم.

1- رنگ سبز:

اگر شما هم  قسمت های قرمز رنگ مانند جوش ها و آکنه، سوختگی از آفتاب و ژنتیک بر روی پوست خود دارید، بهترین رنگ برای مقابله با رنگ قرمز استفاده از کانسیلر سبز رنگ است. بر روی قسمت هایی که به رنگ قرمز هستن به آرامی و به صورت ضربه ای به صورت دورانی مقدار کمی از کانسیلر رنگ سبز خود بزنید تا محو شود. پس از این مرحله از یک کانسیلر همرنگ پوست خود به صورت ضربه ای بر روی این نقطه بزنید تا لک شما بر طرف شود.

2- رنگ نخودی و زرد:

این رنگ بیشتر برای پوشش لک های قهوه ای و جای جوش های تیره به کار می رود

3 رنگ بنفش:

اگر پوست شما رنگ پریده بی حال و یا زردی دارد از کانسیلر بنفش بر روی قسمت ها گونه پیشانی و چانه استفاده کنید.

4- رنگ نارنجی:

پر کاربردترین رنگ برای اصلاح تناژ رنگ های تیره بر صورت رنگ نارنجی است. این رنگ برای قسمت های تیره و کدر اطراف لب ها، تیرگی چشم ها بسیار مناسب است. ابتدا این رنگ را به آرامی در نقطه مورد نظر پخش کنید و سپس از کرم پودر خود استفاده کنید.

 

کانسیلر نارنجی سبز و زرد

انواع مختلف کانسیلر:

با پیشرفت صنعت میکاپ انواع مختلفی از کانسیلرها به بازار معرفی شده اند. در این میان محبوب‌ترین نوع کانسیلر ها مدل مایع قلمی هستند. استفاده راحت و مناسب اکثر افراد باعث فروش بسیار زیاد این محصول شده است، اما علاوه بر مدل مایع انواع دیگری از کانسیلر ها با کارایی متفاوتی وجود دارد.

1- کانسیلر استیکی:

این مدل بیشتر مناسب پوست‌های نرمال، خشک و حساس است. بافت این محصول خشک و دارای پوشش بیشتر نسبت به بقیه کانسیلرها است. از این مدل بیشتر میکاپ آرتیست ها و آرایشگران برای برای آرایش‌های سنگین‌تر استفاده می کنند.

2- کانسیلر مایع:

محبوب‌ترین نوع کانسیلر، مدل مایع مناسب پوست‌ مختلط و چرب است. بافت این کانسیلر رقیق تر و پخش کردن آن راحت است. در طول روز احساس سنگینی ایجاد نمی کند و یک گزینه عالی برای اکثر افراد است.

3- کانسیلر کرمی:

این مدل کانسیلر برای پوست خشک، معمولی و مختلط مناسب است. غلظت آن نسبت به مدل مایع بیشتر و کاور بالاتری دارد. استفاده از این مدل هم آسان است، اما هنگام پحش نمودن نیاز به دقت و زمان بیش تری دارد. اگر اطراف چشم شما تیرگی های بسیاری دارد این مدل را به شما پیشنهاد می کنیم.

 

 

 

برچسب‌ها:, ,

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود استفاده کرده باشید، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از اطلاعات تماس (ایمیل، شماره همراه و ...) استفاده کرده باشید، تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع مقاله باشد، تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *